Velkommen til klubbens gæstebog

Tak fordi du har besøgt Chabos- og Skæghønseklubbens hjemmeside. Håber i har fået inspiration til en lille hønsehilsen. Vær venlig ikke at bruge gæstebogen til efterlysning af høns eller salg af samme. Drejer det sig om køb/salg er man velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen. På forhånd tak.

13-04-2020

Cecilie

Hej.

Det er desværre svært at finde en opdrætter på nettet, eller komme i kontakt med nogen. Jeg søger enten rugeæg, eller kyllinger af chabo. Blot til have hønse hold. Jeg bestiller og venter gerne. Er der evt nogen der kan sætte mig i kontakt med nogen herfra
Fyn, som man kan besøge og lære racen bedre at kende? Venlig hilsen Cecilie

05-12-2018

Lise-Lotte

Hej

Har kigget på jeres side, og vil gerne have kontakt med jer.

Jeg har antwerpener skæghøns, både sorte/hvide og brune. Vil gerne i kontakt med andre med samme interesse.

05-08-2018

Iben

Hej, jeg har ledt efter et sted på hjemmesiden at sætte en høne til salg. Jeg har også ledt efter hvordan jeg kan kontakte bestyrelsen. Jeg kan desværre kun finde dette sted, Gæstebogen, at kontakte klubben.

Skriv gerne til mig med hjælp om hvad jeg skal gøre. På forhånd tak, Iben

05-09-2017

Hans Heemskerk

Het Belgisch Krielenfestijn" 10 original Belgian Bantam races in one show at one day 4-11-2017

05-09-2017

Hans Heemskerk

At 4 november 2017 a big show with Watermaal, Ukkel, Antwerpse, bosvoordse, Grubbe, everbergse bantams in Tiel in the Netherlands, look at www.zobk.nl and at facebook "Het Belgisch Krielenfestijn"

21-12-2015

Laila sjøberg

Hej til alle i skønne hønsefolk, jeg vil sige tusinde tak for en hygge weekend i Herning,


Hvor havde i lavet en flot og hyggelig stand, dejligt at have den som base, men dejlig kaffe, kage, frugt og slik, og under bordet en lille gibbernak. Der var også mange flotte høns og se på, det gør vi om til næste år.

Så vil jeg også sige tak for en dejlig festaften med god mad og vine i rigelige mængder, det var rigtig hyggeligt, og da vi jo ikke var flere end os 14, så fik vi jo snakket lidt sammen med alle.


Kan i alle have en rigtig god jul og et godt og lykkebringende nytår, hvor det hele bare kører med alle jeres projekter.

28-09-2015

Laila sjøberg

Hej til alle i søde og rare hønsefolk, jeg vil allerførst sige tusinde tak for et dejligt arrangement, som Benny og hans søde kone havde stablet på benene, så smukt et bord i havde lavet.
Tak til de to dommere, som kom med mange gode råd til os nybegyndere,
og også alle i andre medlemmer, i kom også med gode indpiskeren. Det er en spændene hønseverden vi er kommet ind i, det var meget lærerigt, meget hyggelig dag.
Mange gok gok fra Laila.

27-09-2015

Lillian Clarkson

Til Chabos folket
Jeg var med til jeres hønsedag i går den 26-9-15, sikke en dejlig dag hvor vi fik set en masse dejlige høns og talt med en masse dejlige mennesker og skabt en del kontakter, jeg håber ikke at det bliver sidste gang i holder sådan
et arrangement, tak for en dejlig dag
Mvh. Lillian

Hjemmeside 07-08-2014

Dirk

Hallo liebe Chabofreunde!
Viele grüße aus Vejers, wir machen grade hier Urlaub und züchten Chabos.
würde mich freuen, euch auf meine HP zu begrüßen.
LG.
Dirk Ruppel aus Münster

22-02-2014

Lasse Öhrlund

Tack för titten på en dejlig hemsida

Hjemmeside 20-04-2013

Helle Larsen

jeg er den lykkelige ejer af 4 Antwerpener Skæghøns. De hygger sig i min have. 3 høner og en stolt hane. Jeg er nybegynder og sluger alt jeg kan få af tips.Jeg har allerede efter 2 dage fået det første lille æg.

24-03-2013

Helene i Mjölby

Jipiiiiiiiiiiii
Hönerna är ute i hönsgården i solen och mår gott. Nu är våren snart här.


17-12-2012

Helene i Mjölby, Sverige

Hej från Mjölby,Sverige.
Med 50 cm snö i trädgården är det inget hönsväder. Jag har varit på utställningen i Lipzig där det var många fina djur att se.
Antwerpen, Watermaal, Grubbe, Everberg, Bosvoorder och många flera raser som jag aldrig sett
förut. En stor upplevelse. Men det är en stor upplevelse att komma på Landsutställning i Danmark också. På gensyn i Fredericia. En riktig God jul och ett gott nytt år önskar jag er alla.

Hjemmeside 28-10-2011

Johs. O. Hansen

Hej Benny m. fl. Tak for en dejlig lærerig hønsedag. Jeg lod mig overtale til at sende dyr på LU, så det bliver spændende.

19-05-2011

Helene i Mjölby

Hej på er!
Vill bara sända en hälsning från Sverige till er alla er hönsa gubbar o gummor i Danmark. Så här ser mitt hönshus ut. Jag behöver ett till men min gubbe säger NEJ! Dum gubbe va?

13-12-2010

Helenei Mjölby,Sverige

Hej och tack för kaffestunden i Herning. Efter en helg med mycket bilkörning(1250km)är man hemma igen. Det var mycket fina djur att se på utställningen och många bekanta att prata med.
Jag önskar er God Jul
på gensyn.


18-09-2010

Helene i Mjölby

Jag skulle så gärna komma på hönsdagen den 25 sept om det inte vore så långt att åka. Jag behöver ett jet plan. Men jag hoppas på att få träffa er i Herning. Ha det så trevligt.

02-06-2010

Helene i Mjölby

Hej på er alla. Nu är sommaren här och kycklingarna växer. Räven har varit på besök och hämtat en hamburger höna innan någon hann reagera. Men mina Antwerpen har jag i säkert förvar,HOPPAS jag. Ha det gott i sommar.

29-03-2010

Helene i Mjölby

Hej på er alla
Nu är våren här fast jag har 30 cm snö kvar i trädgården men på sina ställen är det det ingen snö kvar. I hönsgårdarna har jag tagit bort all snö och det börjar torka till så mina hönor har faktiskt fått komma ut en stund mitt på dagen.
Glad påsk önskar jag er alla.

21-12-2009

Helene

Jag får önska alla en God Jul och tack för trevligt bemötande i Herning. Här är det -10 grader och 5 cm snö i haven.

21-12-2009

Kenneth Stensrud

http://www.youtube.com/watch?gl=DE&hl=de&v=hhUfeofNa6c

Ta lige et kig på den her link, følg så videre til del 2 og 3.
Ellers så ønsker jeg jer alle en glædelig jul, og et godt nyt år.
Kenneth Stensrud, Norge

20-09-2009

Helene Gustafsson

Hej och tack för en flot hemsida.
Jag är en Antwerpen freak från Mjölby,Sverige.
(Men Watermaal är inte dumma de heller.)
På gensyn i Herning.
Helene